Bucuresti
NOUTATEA ATELIERULUI: POSIBILITATEA EXECUTARII DE BRODERII PE LENJERIILE DVS. DEOARECE SUNT FOARTE MULTE MODELE DE BRODERII,DAU POSIBILITATEA CLIENTULUI DE A-SI ALEGE TEMA PENTRU MODELUL LENJERIEI : ANIMALE,FLORI,PESTI,VAPORASE,INGERASI,CIUPERCUTE,PUISORI,NUMELE COPILULUI SCRIS PE LENJERIE ,ETC. MI-AS DORI CA ,LA ATELIERUL MEU, CLIENTUL SA-SI POATA CREA MODELUL PRODUSULUI DUPA CUM DORESTE.AVETI,ASADAR,POSIBILITATEA SA ALEGETI DVS MODELUL:CULORILE , DESENELE ,VOLANASELE,,DIMENSIUNILE PE CARE LE DORITI. In principiu.puteti comanda orice model de lenjerie de pat,culoare,dimensiuni doriti,atat din cele expuse pe blog ,cat si create de dvs,atat pentru copii cat si pentru adulti. Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau curier rapid,plata transportului la client.Comenzi la lenjeriepatieftina@yahoo.com

miercuri, 10 aprilie 2013

Aparatoare patchwork mov + lila pentru patut ,cu bolta pe un capat,cu volan si broderie fluturas;pret=47 ronAparatoare patut , cu umplutura siliconica antialergica,grosime 200gr/mp;180cm x 40cm;

In cazul cand doriti protectie pentru toate cele 4 laturi ale patutului,puteti comanda 2 aparatori,la pretul de 90 ron,ambele.

Aparatoarea  este pentru patut bebelusi ,cu dimensiunea saltelei de 120cm x 60cm.
Materialele lenjeriilor  sunt  din bumbac  100%,de calitate superioara superioara  (desime mare a tesaturii,rezistenta la spalari repetate, vopselele nontoxice utilizate)
Intretinere:
  • - spalare manuala sau la masina automata, la temperatura de 30 grade C
  • - se spala cu detergenti fara inalbitori,pentru haine colorate)
  • - nu se  calca 
  La comanda,culorile disponibile sunt :galben,bej-culoarea untului,crem-cacao cu lapte,albastru,verde,roz,fucsia,portocaliu/caramiziu,mov,rosu,respectiv asortata cu modelul lenjeriep de patut.
De asemenea,broderia o puteti alege dvs ,pe orice tema doriti.

set lenjerie patchwork mov + lila cu aplicatii 3 fluturasi ;pret=59 ron


Setul contine:
  • 1 fata de perna (40cmx40cm)
  • 1 fata de plapuma(120cmx100cm)
  • cearceaf(150cmX100cm)
Setul este pentru patut bebelusi ,cu dimensiunea saltelei de 120cm x 60cm.
Materialele lenjeriilor  sunt  din bumbac  100%,de calitate superioara superioara  (desime mare a tesaturii,rezistenta la spalari repetate, vopselele nontoxice utilizate,se calca usor, impecabil).
Intretinere:
  • - spalare manuala sau la masina automata, la temperatura de 30 grade C
  • - se spala cu detergenti fara inalbitori,pentru haine colorate)
  • - se  calca la temperatura corespunzatoare tesaturilor din  bumbac 100%