Bucuresti
NOUTATEA ATELIERULUI: POSIBILITATEA EXECUTARII DE BRODERII PE LENJERIILE DVS. DEOARECE SUNT FOARTE MULTE MODELE DE BRODERII,DAU POSIBILITATEA CLIENTULUI DE A-SI ALEGE TEMA PENTRU MODELUL LENJERIEI : ANIMALE,FLORI,PESTI,VAPORASE,INGERASI,CIUPERCUTE,PUISORI,NUMELE COPILULUI SCRIS PE LENJERIE ,ETC. MI-AS DORI CA ,LA ATELIERUL MEU, CLIENTUL SA-SI POATA CREA MODELUL PRODUSULUI DUPA CUM DORESTE.AVETI,ASADAR,POSIBILITATEA SA ALEGETI DVS MODELUL:CULORILE , DESENELE ,VOLANASELE,,DIMENSIUNILE PE CARE LE DORITI. In principiu.puteti comanda orice model de lenjerie de pat,culoare,dimensiuni doriti,atat din cele expuse pe blog ,cat si create de dvs,atat pentru copii cat si pentru adulti. Livrarea produselor se face prin Posta Romana sau curier rapid,plata transportului la client.Comenzi la lenjeriepatieftina@yahoo.com

marți, 13 noiembrie 2012

pilota patchwork cu fluturasi aplicati,pret=70 ron
Pilote patchwork pt patut bebe ,cu dimensiunile 100cm x 120 cm,personalizate cu fluturi,masinute,numele copilului,etc,aplicate manual,prin brodare.
Umplutura=vatelina 200 gr/mp.
Pilota din poza este lucrata din patrate asamblate cu tehnica patchwork si are aplicati manual ,prin brodare,2 fluturasi .
la cerere,culorile pt culorile pilotei puteti alege combinatii dintre:
alb,turcoaz,rosu,roz,albastru inchis,albastru deschis,portocaliu,verde,ciclamen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu